Herplaatsing

Hallo allemaal,

 

Mijn naam is Nena en jullie willen vast wel weten hoe oud ik ben. Ik zal het jullie vertellen.  ik ben 14 maanden oud en zoals jullie begrijpen een gezellige maar nogal lompe puber. Ik ben op zoek naar een nieuw huisje. Helaas moet mijn baasje afscheid van mij nemen omdat hij gaat verhuizen naar de andere kant van de wereld en daar is het veel en veel te warm voor mij.

Ben gek op kinderen maar houd er wel rekening mee dat ik op dit moment ze gewoon omver loop. Ik doe dit niet met opzet maar zoals ik al aangaf ben ik “ietwat” lomp. Ik luister wanneer het mij uitkomt redelijk maar ik ken wel alle commando’s. Men zegt dat ik een blij ei ben maar dit blije ei springt wel heel graag tegen volwassen mensen op. Waar ik echt gek op ben is zwemmen. Ik vind dat helemaal top.

Er is toch wel een puntje dat ik moet melden. Na mijn eerste loopsheid heb ik huidproblemen gekregen. Mijn baasjes gaan op zeer korte termijn met mij naar een dermatoloog omdat men weet niet goed waarom dit is ontstaan. Ik sta nu op speciaal voer, medicatie en een speciale shampoo. Of dit over gaat weten we dus nog niet. Houdt hier dus rekening mee.

Ik zoek dus een nieuw huis waar mijn nieuwe baasje bereidt is om met mij naar een hondenschool te gaan en met mij te gaan zwemmen. Ben nu lekker aan het puberen dus heb energie te over. Dus wie wil mij een mooie kans geven. Voor verdere inlichtingen kunt u eventueel telefonisch contact (na 19.00 uur) opnemen met Monique Portengen of bij interesse mailen naar herplaatsing@nnfc.nl. Er zal in overleg met de eigenaar gekeken gaan worden wie het beste bij mij past. U kunt reageren tot 22 juli as.

nena_2

 

 

Beer is geplaatst.
 
Wij kunnen u melden dat Beer sinds vorige week een nieuw huis heeft gevonden. Even contact gezocht met de nieuwe eigenaar en daar gaat alles naar wens. Uiteraard moeten beiden nog wel aan elkaar wennen maar dat gaat helemaal goed komen. Via deze weg wensen wij de nieuwe eigenaar en Beer heel veel plezier toe en dat ze nog lang van elkaar mogen genieten.

beer_1beer_2

 


De NNFC poogt zeer zorgvuldig te werken, ook als het om herplaatsingen gaat. 

Zowel de te herplaatsen hond wordt bezocht als ook de herplaatsvrager (voorzorg- en zeker nazorgbezoek).
Aan beide partijen wordt een door het bestuur vastgestelde onkostenvergoeding gevraagd.
De herplaatsfunctionaris kan u er alles over vertellen.
Voor informatie over herplaatsing kunt u contact opnemen met de herplaatsing van de NNFC:
Monique Portengen. E-mail: herplaatsing@nnfc.nl Tel.: 0481-842817 of 06-22497539. 


   Aanvraagformulier herplaats Newfoundlander


   Algemene informatie over herplaatsing


   Reglement opvang en herplaatsing


 

logo