Wij zijn opzoek naar................

Gezocht Gevonden: een super “gouden” mand voor Oscar

UPDATE: Oscar heeft zijn gouden mandje gevonden, wij wensen hem heel veel liefde en geluk met zijn nieuwe baasjes

ollyolly2


De NNFC is voor Oscar op zoek naar een super “gouden” mand. Oscar is een gecastreerde reu van 2 jaar oud en zwart van kleur. Deze man is zoek naar baasjes die supersterk in hun schoenen staan. Baasjes die veel met hem gaan ondernemen want Oscar heeft energie voor tien. Het is een behoorlijk drukke reu die op de dag heel veel beweging nodig heeft. Zeker 2x per dag 1 uur met hem op pad gaat. Op ballen is hij helemaal gek en ook tv kijken is een absolute hobby van hem. Bent u op zoek naar een hond waarmee u kunt waterwerken dan bent u bij Oscar aan het goede adres. Hij gaat hier helemaal voor en hij kan hier niet genoeg van krijgen. Deze man laat zich verder wel goed kammen en in en om het huis is het een prima kameraad maar buiten het hek helaas niet zo en dat is zijn allergrootste minpunt. In en om het huis heb je aan Oscar een superhond. maar helaas buiten is het dus een heel ander verhaal. Daar is ie niet zo heel gezellig. Oscar is een reu die voorlopig beslist NIET meer los moet lopen. Met een goede en zeer konsekwente begeleiding kan Oscar van dit niet te tolereren gedrag afkomen. Hij valt nu en dan uit naar andere honden. Hij heeft daar spijtig genoeg een aantal keren succes mee gehad. Zijn bazinnetje kan niet meer hem lopen want hij is veel te sterk voor haar. Wij zoeken dus mensen die zeer ruime ervaring hebben met newfoundlanders en met reuen. Denkt u dat u de aangewezen persoon om Oscar nog een kans en en een goed huis (het liefst met een groot afgesloten erf of weiland) te geven, neemt u dan contact op met Monique Portengen op 0622497539.
 

 

Penningmeester

advertentie PenningmeesterHelpende handjes

helpende handen

Een club of vereniging kan alleen bestaan door haar vrijwilligers, zo ook de NNFC.

 

Op het ogenblik houdt een relatief kleine groep mensen de vereniging draaiende en natuurlijk is daar in een natuurlijk verloop.
Mensen willen of kunnen soms niets meer doen voor de NNFC om verschillende redenen.

Dat betekent dat ook wij op zoek zijn naar mensen die iets voor de NNFC willen doen.

Het maakt daarbij niet uit hoe groot/klein lang/kort u iets wilt doen, als u daarvoor tijd vrij wilt maken omdat u het leuk vindt, bent u van harte welkom.

 Wat zou u kunnen doen is natuurlijk de volgende vraag maar dat kunnen we ook omdraaien, wat wilt u doen?

Via deze link (klik hier ) kunt u aangeven wat u wilt doen, helpen bij waterwerken, bij een KCM, een wandeling of iets anders.

Misschien heeft u wel expertise waar wij nog niet aan gedacht hebben en wilt u met die ervaring de NNFC ondersteunen.

Laten we vooral voorop stellen het is vrijwilligers werk en geen baan!

Vele handen maken licht werk dus hoe groot of klein uw bijdrage ook is, met z’n allen maken we er wat moois van.

 

Dus wacht niet langer en meldt u aan!

 

logo