49e Kampioenschaps-clubmatch NNFC

Zaterdag 25 mei 2024

Locatie ook dit jaar weer het buitenterrein van de Kynologenclub Apeldoorn, Polderweg 5, 7327 GX Apeldoorn.

De kampioenschapsclubmatch is voor alle Newfoundlanderliefhebbers en -eigenaren de gelegenheid om op een gemoedelijke en plezierige wijze aan een tentoonstelling deel te nemen. De organisatie en de vele medewerkers doen er alles aan om het u naar de zin te maken, de sfeer is altijd uitstekend, het terrein is groot, de catering goed en u kunt buiten de locatie een heerlijke wandeling maken.

Naast de Kampioenschapsclubmatch kunt u ook nu weer inschrijven voor de aankeuringen.
 
Keurmeesters
De reuen worden gekeurd door mevrouw Monja Hermans-Remmerswaal (NL)
De teven worden gekeurd door mevrouw Ilona Lodders (NL)
De Best in Show wordt gekeurd door beide keurmeesters samen
 
Prijzen
Voor elke ingeschreven hond is er een attentie.
Daarnaast is er een mooie rozet voor de beste vier van elke klasse. Als wisselprijs is beschikbaar de Hoogveen Beker voor de beste van het ras, de Perryhow Trophy voor de beste veteraan, het Vikingschip voor de beste jeugdhond en een mooie rozet voor de beste pup en baby pup. Verder is er een attentie voor de oudste aanwezige hond en een cadeautje voor elke jarige Newfoundlander. De Oldest Colony’s Beker wordt ook uitgereikt op de KCM voor de hond met de hoogste score en in het bezit van een waterwerkbrevet.
 
Een kampioenschapsprijs behaald op een kampioenschapsclubmatch telt dubbel voor het behalen van het Nederlands Kampioenschap, terwijl een reserve-kampioenschapsprijs behaald op een KCM voor de toekenning van de kampioenstitel als een kampioenschapsprijs telt.
 
De beste hond van de KCM krijgt de titel “Clubwinnaar 2024”. Deze titel wordt in het NHSB vermeld en de winnaar hiervan mag de titel altijd aan de naam van de hond toevoegen.
 
De honden in de jongste puppyklas en puppyklas dingen niet mee naar de toekenning van de kampioenschapsprijzen. Zij worden echter wel gekeurd en geplaatst en zoals alle andere honden ontvangen zij een keurverslag en een attentie.
 
Stands
Er zullen ook een aantal stands aanwezig zijn waaronder natuurlijk de waterwerk stand waar u informatie kunt krijgen over het waterwerk en een stand over vachtverzorging.

Inschrijving en betalingen KCM
De inschrijving geschiedt uitsluitend digitaal via de volgende link: 
https://www.onlinedogshows.eu/en/Show/Index/3144/NewfoundlandSpecialtyNetherlands2024_NNFCODS_Logo

 

U kunt inschrijven t/m dinsdag 21 mei 2024.
Inschrijving staat open voor alle Newfoundlanders met een door de FCI erkende stamboom.
De kosten van inschrijving bedragen voor de jongste pup/puppyklas € 27,50.
Voor de overige klassen geldt een prijs van € 42,50. Voor de tweede en volgende honden van dezelfde eigenaar betaalt u € 38,50 per hond. De bevestiging, ringnummer en catalogus ontvangt u digitaal. Wilt u een papieren catalogus dan betaalt u daar € 5,00 extra voor.
 
Vragen?
Voor vragen en/of inlichtingen kunt u mailen naar Miek Hesen, miek.hesen@home.nl