Kennels

Gesorteerd op kennelnaam

Klikken op de kennelnaam geeft de details, waaronder een link naar de website (indien beschikbaar). U kunt de kennel ook een mail sturen door "Stuur een e-mail" te klikken.

De Nederlandse Newfoundlander Club is niet aansprakelijk voor de inhoud van de websites waarnaar in deze lijst verwezen wordt.

Terug naar het overzicht

v.d. Turfhoeve

A. Bultman
Napoleonsweg 2, 6085 NT Horn
Telefoon: 0475-583122
Website: http://www.vdturfhoeve.nl

* Puppy planning 2021:  Wij plannen dit najaar een nestje pups met Camée. Zie voor meer info onze website *  Camée is op 28-07-2021 gedekt. Wij hopen omstreeks 27-09-2021 een nestje bruine pups van haar te verwachten.

Kennel "v.d.Turfhoeve" bestaat reeds sinds 1990. Wij prefereren het oorspronkelijke, robuuste beerachtige type Newfoundlander zonder overdrijvingen. D.m.v. het maken van combinaties met zoveel mogelijk "outcross"(geen of nauwelijkse bloedverwantschap) waaruit wij dan bij voorkeur een pup aanhouden met "ons" type, trachten wij een zo breed mogelijk genenpatroon in onze foklijn te brengen. 

Ik (Angelique) ben rijksgediplomeerd Ondernemer Asiel-Pension-Kennel, hetgeen in het kort inhoudt dat ik vakbekwaam ben om een asiel, honden- en/of kattenpension, kennel en/of cattery zelfstandig te ondernemen, te starten, runnen of te beheren (voorheen vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit). Hiermee voldoe ik ruimschoots en in alle opzichten aan de nieuwe Wet Dieren (besluit houders van dieren). Ondanks dat er voor ons daarmee diverse mogelijkheden te creëren zijn prefereren wij het om het fokken met onze Newfoundlanders hobbymatig, in huiselijke kring en op kleine schaal te (blijven) verrichten. Per slot zijn zij onze huisdieren en huisgenoten, en is het leven met onze honden onveranderd ons hoofddoel en onze liefhebberij. Het is dan ook vanuit deze passie en niet op de laatste plaats vanuit verantwoordelijkheid t.a.v. onze honden dat ik deze opleiding ben gaan volgen. De beroepsopleiding Ondernemer Asiel-Pension-Kennel heb ik gevolgd, en met succes afgerond op Groenhorst Barneveld/Cursuscentrum Dierverzorging Barneveld. 

Daarnaast ben ik zelfstandig ondernemer. Ik run met veel liefde, plezier, maar vooral met veel passie mijn eigen Hondentrimsalon. Trimsalon Make-It-Easy heeft ook een eigen website. 

Indien wij een nestje pups fokken zal dit altijd ruimschoots voldoen aan de fokreglementen van de rasvereniging(en). 

Angelique Bultman/v.d.Turfhoeve Newfoundlanders.

www.vdturfhoeve.nl

www.trimsalonmakeiteasy.nl 

 

Kamp.Camée v.d.Turfhoeve CAC/BOB/BEST IN SHOW NNFC Kampioenschapsclubmatch 2019 .

Kamp.Camée v.d.Turfhoeve BEST NEWFOUNDLANDER, BESTE ZELFGEFOKTE,BESTE BRUINE NEWFOUNDLANDER over het gehel showjaar 2018. Winnares Johan Pieterse beker, Martina visser-Seltenrijch wisseltrofee en wissel-schilderij beste bruine NF.

Kamp. Lotus v.d.Turfhoeve BOB Echt 2019

Kamp. Lotus v.d.Turfhoeve

Kamp.Lotus v.d.Turfhoeve BOB Rotterdam 2019- geselecteerd beste 5 rasgroep2

Kamp.Lotus v.d.Turfhoeve BOB Rotterdam 2019

Een van onze planningen voor zomer 2021

Drie van onze zwarte v.d.Turfhoeve teven: Thalia - Quirine - Nena

Onze planning met Yaelynn v.d.Turfhoeve voor de zomer van 2021

Onze jonge import reu MII3 Mops von Widdersdorf (Moreno)

Terug naar het overzicht