Herplaatsing

Polar

Hallo lieve allemaal. Mijn naam is Polar en ik ben een 3,5 jaar jonge zwarte gecastreerde reu. Door, helaas, prive-omstandigheden ben ik op zoek naar een nieuw Forever Home. Wie oh wie wil me dit bieden. Ik ben een heel leuke, lieve stuiterbal die graag wandelt. Echter zwemmen is niet mijn ding. Ga het water wel in maar niet verder dan mijn buik dus ik denk dat dit het niet meer gaat worden. Maar goed je weet het nooit!! Voor de rest ben ik zeker te porren voor andere leuke spelletjes.

Kan met iedereen, zowel mens als dier, goed overweg dus ook met andere honden. Alleen katten is niet zo’n succes. Als ik er eentje zie dan ga ik er achteraan en dan maakt het me absoluut niet uit of ik wel/niet aan de lijn zit. Ik vertrek gewoon. Dit geldt ook voor kippen, konijnen etc. Ik kan zeker wel bij kleine kinderen alleen mijn nieuwe baasje moet er wel rekening mee houden dat ik nogal lomp met ze kan zijn.

Er is echter wel iets waar aandacht aan gegeven moet worden en dat is mijn vacht. Doordat ik gecastreerd ben moet mijn nieuwe baasje wel weten hoe hier mee omgegaan moet worden. Wat ik zeker NIET prettig vindt, is het kammen van mijn broek. Daar moet zeker positieve aandacht aan worden geschonken. Denk meldt het maar even dan weet je waar je aan toe bent.

Denkt u dat u Polar een mooie nieuwe toekomst kunt bieden, meldt u zich dan via onderstaand emailadres met daarin vermeld uw adres, woonplaats en telefoonnummer.

herplaatsing@nnfc.nl

Voor vragen kunt u contact opnemen met Monique Portengen op 06-22497539 en/of bij interesse kunt u tot uiterlijk 6 juni aanstaande reageren.

Er zal samen met de huidige eigenaar gekeken worden naar de beste match! Geeft u dus vooral aan waarom u denkt de beste kandidaat te zijn voor deze functie. Durft u het met mij aan!!!!

 Met vriendelijke groet,
Monique Portengen
Herplaatsing NNFC

PS: Alleen schriftelijke reacties per email worden in behandeling genomen