Herplaatsing

Balou

Hallo allemaal. Mijn naam is Balou en jullie begrijpen het al ik zoek een mooi nieuwe Forever Home. Ik ben een ruim 5 jaar jonge gecastreerde reu die nog midden in het leven staat. Volgens mijn huidige baasjes ben ik een voorbeeldige hond die goed luistert en ik kan met alles en iedereen goed overweg dus ook met katten en kinderen. Waarom zoek ik een nieuw Forever Home. Mijn huidige baasjes hebben door te drukke werkzaamheden gewoon te weinig tijd voor mij. Ga wel mee naar hun werk, een sportschool, maar daar ik zelf nogal een ondernemend exemplaar ben, ga ik dus regelmatig aan de wandel. Wat ik zoek? Een baas die met mij allerlei dingen wil ondernemen. Zwemmen doe ik heel graag dus misschien wil mijn nieuwe baas wel met mij gaan zwemmen.
 
Dus samen met de NNFC ben ik op zoek naar iemand die ervaring heeft met newfoundlanders. Mensen die alle tijd en energie aan mij willen geven. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Monique Portengen op 06-22497539 of u kunt tot uiterlijk 17 september reageren via onderstaand e-mailadres:
herplaatsing@nnfc.nl
 
Er zal samen met de huidige eigenaar gekeken worden naar de beste match! Geeft u dus vooral aan waarom u denkt de beste kandidaat te zijn voor deze functie.
 
Met vriendelijke groet,
Monique Portengen
Herplaatsing NNFC

Herplaatser klein