Lezing over homeopathie bij honden

en speciaal de Newfoundlander

Atjo Oosterhuis
Dinsdag 21 juni 2022
AKC Kantine, Polderweg 5 te Apeldoorn
Lezing van 19.30 tot 22.30 uur
 
We zijn heel blij met de toezegging van dierenarts Atjo Westerhuis dat hij voor onze leden iets wil komen vertellen over homeopathie bij honden. Atjo heeft onlangs een nieuw “Handboek Diergeneeskunde” uitgebracht waarbij hij zich heeft gebaseerd op de resultaten die hij in zijn praktijk met homeopathische behandelingen heeft behaald. 

Daarover vertelt hij graag. Het wordt dus een zeer praktijkgerichte en interactieve lezing waarbij dr. Westerhuis in gaat op allerlei ziektes en allergieën die bij de Newfoundlander vaker voorkomen. 
Hij bespreekt bewegingsstoornissen, voortplantingsperikelen, chronische diarree, gedragsklachten, huidproblemen. Kortom, alle klachten die hij dagelijks in zijn praktijk voorbij ziet komen.

Deze lezing is speciaal en gratis voor onze leden. 
Geef u wel zo snel mogelijk op.
 
Handboek Diergeneeskunde met homeopathie voor honden
Bij de lezing zal Atjo Westerhuis ook zijn nieuwe Handboek meenemen. Hij biedt dat aan tegen een speciale prijs van € 50 per exemplaar. 

Normaliter kost het € 69 exclusief verzendkosten. Heb je interesse in het boek?. Geef dat dan zo snel mogelijk door aan Jolanda Verton. Wij zorgen er dan voor dat het boek op de avond van de lezing tegen contante betaling voor je klaar ligt. 

Inschrijven via:
jolandaverton@hotmail.com

Handboek Homeopathie