Lezing hartonderzoek

Hart voor en van uw Newfoundlander

Vrijdag 29 oktober 2021, aanvang 19.30 uur
Kantine Apeldoornse Kynologen Club, Polderweg 5, Apeldoorn

Het hart is één van de belangrijkste onderdelen in het Fokreglement van onze rasvereniging. Ouders van pups moeten vóór de dekking door een cardioloog worden  onderzocht.

Met dr. Niek Beijerink hebben wij een van de meest bekende cardiologen van Nederland weten te strikken om ons actuele informatie te geven over de hartonderzoeken en om zijn visie te geven op de regels die wij gesteld hebben in ons Fokreglement. Naast informatie delen zal dr. Beijerink ook een demonstratie geven van een onderzoek bij een newfoundlander.

Absoluut de moeite waard dus om deze lezing bij te wonen. Gelet op de huidige coronamaatregelen is het aantal bezoekers beperkt.
Deelname is gratis en alleen opengesteld voor leden van de NNFC en onze collega vereniging TNS. Niet leden hebben geen toegang. De zaal is open om 19.00 uur. We beginnen om 19.30 uur.

Reserveer nu je plaats bij john.wauben@planet.nl. Leden van TNS doen dat via hun secretariaat.

Heeft u al vragen voor de heer Beijerink, meldt ze dan kort per mail aan John Wauben.

Op dit moment geldt dat voor iedere deelnemers bij binnenkomen een coronotoegangsbewijs wordt vereist. Als de maatregelen wijzigen, zullen wij dat via onze website en per mail aan de deelnemers kenbaar maken.