46e Kampioenschapsclubmatch

Zaterdag 11 september 2021

De kampioenschapsclubmatch is voor alle Newfoundlanderliefhebbers en -eigenaren de gelegenheid om op een gemoedelijke en plezierige wijze aan een tentoonstelling deel te nemen. De organisatie en de vele medewerkers doen er alles aan om het u naar de zin te maken, de sfeer is altijd uitstekend, het terrein is groot, de catering goed en u kunt buiten de locatie een heerlijke wandeling maken.

Locatie is ook dit jaar weer het buitenterrein van de Kynologenclub Apeldoorn, Polderweg 5, 7327 GX Apeldoorn.

Anders dan anders
Uiteraard zullen we ons wel aan de dan geldende coronamaatregelen moeten houden. Wij verwachten dat u de 1,5 meter afstand houdt, dat u niet in groepjes samen gaat staan en/of zitten. Ook gaan we er van uit dat u een eigen tent en/of parasol mee neemt voor u en uw honden. Ook in de ringen zal het anders gaan. Zo zullen er minder honden tegelijkertijd in de ring verschijnen en zal de keurmeester zoveel als mogelijk gepaste afstand bewaren. Feliciteren, kussen, knuffelen in en buiten de ringen is er helaas niet bij dit jaar. Ook zult u vóórdat u het terrein betreedt een formulier moeten ondertekenen waarop u antwoord hebt gegeven op een aantal vragen over uw gezondheid. Zodra meer duidelijkheid is over de maatregelen zullen wij onze coronaprocedure verder uitwerken. Let op onze website en facebook pagina voor meer informatie.
 
Keurmeesters
De keurmeesters voor 11 september 2021 zijn:
Reuen: Mevr. A. Roskam-van Bergen
Teven:  Mevr. Carla Dusseldorp
Reserve keurmeester: Mevr. Margit Kortleve-Prins

Schrijf snel in want door de coronamaatregelen zou het kunnen zijn dat eisen en maxima gesteld moeten worden aan het aantal honden en mensen op die dag.
Mocht de KCM om coronaredenen niet doorgaan dan zullen wij u het betaalde inschrijfgeld volledig terug storten.U neemt dus geen financieel risico door in te schrijven.
 
Het inschrijfformulier vindt u onder evenementen op de site van de NNFC.
Ook kunnen we eisen stellen aan het aanvangstijdstip.Waarschijnlijk zal dat vervroegd worden en het is mogelijk dat tijdblokken ingesteld kunnen worden. Let ook daarvoor op onze website en facebook pagina.
 
Indien één van de keurmeesters verhinderd mocht zijn, treedt artikel IV.107 van het Kynologisch Reglement in werking.
        
De NF-Dag zal naar een latere datum verplaatst worden, deze zal dan op de site en facebook bekend worden gemaakt.